Popis kurzu:
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomickém provozu a fyzické osoby splňující níže uvedené vstupní předpoklady, pro které je příprava pokrmů koníčkem nebo dalším krokem pro zdokonalení ve své profesi. Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace, které po ukončení kurzu absolventi získají. Naučíte se připravit vhodné pokrmy a speciality na objednávku pro danou příležitost, zvolit pro ně vhodné suroviny i technologický postup. Zvládnete sestavit jídelní lístek a vhodný sled pokrmů pro běžné i slavnostní příležitosti. Osvojíte si i nové trendy domácí i zahraniční kuchyně.Momentálně nejsou žádné volné termíny, zaslat poptávku na tento kurz.
Dodavatel: bfz o.p.s., společnost není plátce DPH.
Číslo akreditace: MSMT-37605/2018-1/499
Popis kurzu:
Kurz je určen pro pracovníky v gastronomickém provozu a fyzické osoby splňující níže uvedené vstupní předpoklady, pro které je příprava pokrmů koníčkem nebo dalším krokem pro zdokonalení ve své profesi. Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace, které po ukončení kurzu absolventi získají. Naučíte se připravit vhodné pokrmy a speciality na objednávku pro danou příležitost, zvolit pro ně vhodné suroviny i technologický postup. Zvládnete sestavit jídelní lístek a vhodný sled pokrmů pro běžné i slavnostní příležitosti. Osvojíte si i nové trendy domácí i zahraniční kuchyně.
Co mi kurz přinese:
Délka: 24 hodin teoretické výuky a 76 hodin odborné praxe.
Forma studia: prezenční
Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 2,5 - 3,5 hodiny
Komu je kurz určený:
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, minimální věk 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství
Program nebo obsah: