Popis kurzu:
Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace. Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.Momentálně nejsou žádné volné termíny, zaslat poptávku na tento kurz.
Dodavatel: bfz o.p.s., společnost není plátce DPH.
Příprava teplých pokrmů, 150 hodin
Číslo akreditace: MSMT-1572/2022-2
Popis kurzu:
Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace.
Co mi kurz přinese:
Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.
Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Forma studia: Online + praxe
Způsob ukončení studia: fyzická závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin
Komu je kurz určený:
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství
Program nebo obsah: